fbpx

Rikter levente - action coach

Action Coachként és Mentorként abban támogatom az embereket, hogy életük talán legnagyobb kalandjába vágjanak, legyen az utazás, párkapcsolat, önfejlesztés vagy éppen a vállalkozásuk. Hiszem, hogy csak a cselekedeteink által juthatunk előrébb!

Transzformatív folyamatonkeresztül abban nyújtok segítséget az ügyfeleimnek, hogy egy magasabb színvonalú, mélyebb önismerettel, könnyedebben  és tudatosan megélt életet éljenek. Sikert kovácsolunk sikerre.

Deep coaching + Kihívások + Cselekvés háromszögében mozogva haladunk az álmaink felé.

Tudom milyen amikor érzed, hogy több van benned, hogy van még ott valami. Tudom milyen mikor nem mennek rosszul a dolgok, de még sem vagy a helyeden. Tudom milyen mikor érzed, hogy sokkal több van ebben a történetben és nem érted, hogy miért nem jön létre.

Tudom, hogy különleges vagy. Mind azok vagyunk. Mindenki egy külön történet a saját drámaiságával és hősiességével, a saját egyszerűségével és varázslatával. Mind-mind különleges.

Maximálisan hiszek a coachingban és én magam is imádom mikor egy coach vagy egy mentor mellett tudom kihozni magamból a legjobbat. Tudom, hogy mennyit számít, mennyit lendíthet és mennyi időt spórolhat meg az életemben.

Ez egy útkeresés. Egy életérzés.

Vágy a kiteljesedés felé, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért és szuperemlékezetessé tegyük azt. Ez a Lust For Life.

Hiszek abban, hogy nincsenek átlagos pillanatok, holtjátékok vagy beteljesült életek. Mindig van még rejtett potenciál, mindig van még előrébb vagy még feljebb és, hogy minden mély beszélgetésben benne van a lehetőség, hogy megváltoztassa az életünket, könnyedebbé tegye azt.

Mindig van feljebb

A Lust For Life mindenkiben ott van, még ha normák közé szorítva is, még ha robotpilóta irányításával élünk is. Mindenkinek ott a választás szabadsága, hogy a saját életét a saját álmaival élje.

Minden változásunknak az alapja és kiindulópontja a befelé figyelés és a mély beszélgetések, de az eredményeket a cselekvés fogja meghozni. Ebben rejlik a transzformáció.

Kezdjük egy beszélgetéssel. Egy teával, kv-val. Keress!

Jelentkezz és beszéljünk!

"Nem tudtam, hogy tudok másként is élni."

Most már látom a különbséget, és elképesztő. Kinyitottad a szemem a világra. Jó lett volna ha ez 20, jó.... mondjuk 10 évvel ezelőtt történt volna meg velem.
Taskovics Attila