fbpx

Hogyan állj fel a padlóról

Elveszítheted a munkád. Elveszítheted a lendületed. Elhagyhat életed szerelme. Elveszítheted a legjobb barátod és az összes álmod összetörhet egyik pillanatról a másikra. Minden kilátástalanná válhat és úgy érzed, hogy nincs erőd felállni a padlóról. Úgy érzed, hogy nem akarsz megküzdeni a nehézségeiddel. Nem találod a helyed, nem látod a jövőd.
Tudom milyen nehéz, tudom milyen mikor minden reménytelennek tűnik, tudom milyen mikor fizikailag fáj és tehetetlen vagy és tudom azt is, hogy milyen mikor haragszol mindenre és mindenkire. Dühös vagy, sértett, szomorú és nem hiszed, hogy valaha meg tudsz bocsátani az életnek, esetleg magadnak és lehetsz valaha újra igazán boldog.
 
Időnként mind padlóra kerülünk. Durván. De van kiút ha nem hagyod el magad és tudatosan beleállsz. Nem, nem könnyű. Tudom. De ha magadra formálod és beépíted az azokat az eszközöket, amiket a folyamat során kapsz, akkor:
  • Nem a körülményeid fogják meghatározni az életed még akkor sem, ha nem tudsz mindent irányítani
  • Lassan megtanulod értékelni magad
  • Hamarosan átlendülsz a nehezén és felállhatsz
  • Olyan energiákat találsz magadban, amikkel többet és jobbat hozhatsz létre, mint előtte
  • Beleállsz és beleérsz az erődbe
  • Minden szempontból több leszel és új sikereket érhetsz el
  • Megtanulod hogyan vidd át magad a fájdalmas szakaszokon

Meghallgatlak. Segítelek. Emellek és új szempontokat kapsz az életedhez. Támogatlak. Mélyítjük az önismereted, komfortosabbá tesszük számodra a változást, könnyedséget, önszeretet tanulsz és olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amikkel fenntartható lesz a fejlődés, hogy aztán már önállóan is tudd ezt menedzselni.

Velem Te is új perspektívákat kaphatsz, olyan dolgokra láthatsz rá, amikhez nem elég egy barát vagy egy családtag, velem viszont új távlatok nyílhatnak meg. Miért? Mert én hajlandó vagyok beletenni a munkát és mert merlek majd szembesíteni azzal amivel talán senki nem mer. Együtt kimászunk a mélypontról.

De a tükör szerepe mellett az is én leszek, aki végig támogat és nem engedi el a kezed.

Megerősödsz, újra hinni kezdesz magadban és felállsz a nehéz időszakban. S, ezután nem csak, hogy újra- és újra képes leszel felállni ha kell, de mindig könnyebben.

Ami pedig a legjobb: az életviteled és a jellemed felvértezésével sokkal nehezebben fogsz kibillenni az egyensúlyodból, sokkal nehezebb lesz Téged padlóra küldeni és ha ez meg is történik, rövidebb ideig leszel ott.

S ehhez nem kell bezárkóznod és fagyossá, szívtelenné válnod, hogy megvédd magad. Élveznheted az életed amennyire csak szeretnéd!

Részletek

5 + 1 alkalmas, barátságos. A beszélgetések online vagy Budapesten történnek.

Az alkalmak hossza egyenként: 90 perc

Ára: 115.000 Ft