fbpx

Legjobb 'Én', legjobb életem

Transzformatív folyamaton keresztül abban nyújtok segítséget, hogy egy magasabb színvonalú, mélyebb önismerettel, könnyedebben  és tudatosan megélt életet élhess. Sikert kovácsolunk sikerre.

Deep coaching + Kihívások + Cselekvés háromszögében mozogva haladunk az álmaink felé.

Tudom milyen amikor érzed, hogy több van benned, hogy van még ott valami. Tudom milyen mikor nem mennek rosszul a dolgok, de még sem vagy a helyeden. Tudom milyen mikor érzed, hogy sokkal több van ebben a történetben és nem érted, hogy miért nem jön létre.

Azt is tudom milyen az amikor meg üresség van és nem látod merre tartasz vagy merre szeretnél tartani.

A 3 hónapos együttműködést teljesen személyre szabjuk. Mély beszélgetések során feltárjuk, hogy mik akadályoznak Téged abban, hogy elérd a kívánt célod, ha kell együtt határozzuk meg őket.

Ezeket átdolgozzuk és új szokások beépítésével, a mindset-ed is felülírva változunk. Folyamatosan követem a változásod, támogatlak, emellek és challengellek, kihívások elé, feladatok elé állítalak, amikkel a legjobban tudjuk megtörni a régi mintákat és újakat behozni a helyükbe.

Mélyítjük az önismereted, komfortosabbá tesszük számodra a változást, könnyedséget, önszeretet tanulsz és olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amikkel fenntartható lesz a fejlődés, hogy aztán már önállóan is tudd ezt menedzselni.

Velem Te is új perspektívákat kaphatsz, olyan dolgokra láthatsz rá, amikhez nem elég egy barát vagy egy családtag, velem viszont új távlatok nyílhatnak meg. Miért? Mert én hajlandó vagyok beletenni a munkát és mert merlek majd szembesíteni azzal amivel talán senki nem mer. Együtt kidolgozzuk és megvalósítjuk a víziód! Ez egy befektetés, ami életed egyik legjobbja lehet.

De a tükör szerepe mellett az is én leszek, aki végig támogat és nem engedi el a kezed.

Minden változásunknak az alapja és kiindulópontja a befelé figyelés és a mély beszélgetések, de az eredményeket a cselekvés fogja meghozni. Ebben rejlik a transzformáció.

Részletek

9 alkalmas, intenzív, barátságos.

3 hónap

A beszélgetések online vagy Budapesten történnek.

Az alkalmak hossza egyenként: 90 perc

Üljünk le egy 1 alkalmas konzultáció keretein belül beszélni. Ha akkor 3 hónapos együttműködés születik közöttünk, akkor természetesen ez az alkalom ingyenes lesz és még a kávéra is a vendégem vagy.

Ezen a beszélgetésen eldől, hogy hajlandóak vagyunk-e a hosszabb távú közös munkára egymással. Ha igen, akkor elég lesz beszélni az árról.