fbpx

Lust for life

Lust for life történetem

A Lust For Life egy életérzés, vágy egy szuperemlékezetes életre. Akkor váltam rá tudatossá mikor bekattant, hogy lefussak egy maratont Afrikában mikor addig csak pár km-re voltam kalibrálva. De akartam valami igazi nagy kalandot az életembe. De nem ott kezdődött.

Hosszú volt az út egy kisvárosból, de a londoni élet, az aktív karítatív munka, az Uganda Maraton kalandja életre keltett. Azt vagyok képes adni magamból, amiben igazán jó vagyok: szeretettel emelek embereket, ki- és elmozdítom őket az életükben, hogy még többet hozhassanak ki magukból.

Vezettem ifjúsági szervezetet Magyarországon, Londonban pedig része voltam az Under One Sky mozgalomnak, ami hajléktalanokkal foglalkozott, aktívan részt vettem a Say Yes More mozgalomban, amivel egy pozitívabb mentalitás és szabadabb gondolkodás felé irányulva szerveztünk megmozdulásokat (kempingezéseket, előadásokat, pozitív mikrofesztiválokat Angliában) és a munkám során is mindig emberek támogatásával foglalkoztam.

Eltértem a megszokottól és kalandként kezdtem élni az életem. Ettől növekedtem igazán

Futottam, szervezésben segítettem és önkénteskedtem Afrikában az Uganda Maratonon kétszer is, inspiráló előadássorozatot szerveztünk Magyarországon több alkalommal Lust For Life Történetek néven és a sornak még nincs vége.

lust for life - vágy egy szuperemlékezetes életre

Tudom, hogy sokkal több van ebben a történetben és nem akarom, hogy csak elrepüljenek az évek számolatlanul. A saját valóságunk megteremtéséről, az élet mélyebb és könnyedebb megéléséről szól ez. Meg persze önmagunk megismeréséről és legfőképp önmagunk megkérdőjelezéséről.

A lust for life egy útkeresés, egy életérzés. Vágy a kiteljesedés felé, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért és szuperemlékezetessé tegyük azt.

Csak így lehetünk igazán sikeresek a vállalkozásunkban, a karrierünkben, a magánéletünkben.

A lust for life életérzésben "CSAK A VÁLTOZÁS ÁLLANDÓ

Velem Te is új perspektívákat kaphatsz, olyan dolgokra láthatsz rá, amikhez nem elég egy barát vagy egy családtag, velem viszont új távlatok nyílhatnak meg.

Miért? Mert én hajlandó vagyok beletenni a munkát és mert merlek majd szembesíteni azzal amivel talán senki nem mer. Együtt kidolgozzuk és megvalósítjuk a víziód! Ez a folyamat egy befektetés, ami életed egyik legjobbja lehet.

De a tükör szerepe mellett az is én leszek, aki végig támogat és nem engedi el a kezed.

Segítek felismerni és felülírni az eddigi mintáidat, az olyan működéseidet, amik jelenleg nem visznek előre.

Konzultációval, együttműködéssel kapcsolatban keress!

Get the latest
Inspirational dose
in your mailbox!

If you find my posts and work inspiring, subscribe to my twice-a-month newsletter.